The Blog

Photoshop

Är helt såld på Moderskeppet.se just nu. Jag skulle helst vilja gå Digital bildbehandling i Jönköping, men just nu lutar det åt att jag tar till mig det som finns på nätet och i deras böcker. Jag tror jag kommer långt på det och så kan jag ta det i min egen takt. Det som är bra med en kurs är ju i och för sig, just att det blir av. Har länge pratat med en fotograf att vi skulle lära varandra, varandras favoritprogram. Jag skulle lära honom Indesign och han skulle lära mig alla knep han kan i Photoshop, men det har vi ju snackat om nu i två år….Har i hela mitt liv älskat foto och tagit alla chanser att gå fotokurser, ända sedan elevens val i sexan. Det skulle vara så kul att kunna lite mer om digitalfoto och digitalbildbehandling. Är väldigt inspirerad av alla fina fotobloggar runt omkring mig nu. Kan samla ett gäng länkar till fotografer som jag gillar, någon dag.

Illustration

Håller just på med en illustration och det är så kul när kunden är medveten och kan hjälpa till att göra slutprodukten till något ännu bättre än ursprungsskissen. Jag gillar verkligen att göra illustrationer. Leka runt i Photoshop, skanna, teckna, skanna igen och fixa i photoshop. Oftast är det misstagen som jag råkar göra som blir riktigt häftiga. Jag ska lägga ut lite nya illustrationer på hemsidan när de är publicerade. :)

Illustrations inspiration

Rilla ifrån Rinzen gör otroligt härliga bilder som man blir glad av. Jag hörde Rilla berätta på Kolla för några år sedan och har följt hennes arbete sedan dess.